Проведе се годишната лазерна академия на FOTONA в курорта Кранска Гора - Словения
Проведе се годишната лазерна академия на FOTONA в курорта Кранска Гора – Словения

На 19-20.05.2017г. в курорта Кранска Гора – Словения се проведе годишната лазерна академия на иновативната и водеща в областта на лазерните технологии, словенска фирма FOTONA. На нея д-р Драголов се запозна с новостите в областа на оптичните технологии, като новите идеи бяха насочени към дерматологията, гинекологията и стоматологията. 

Новите идеи в лазерите са 4D lifting на лице, който се съчетава с работа и в устната кухина за по-добър лифтинг ефект. Новост е и лазерната обработка на долен и горен клепач, чрез повлияване на лигавицата на клепачите, като така се ликвидират досадните торбички под очите и падналия горен клепач. Иновации споделиха и колеги гинеколози в областта на набиращата привърженици естетична гинекология, защото успехите в лечението на инконтиненцията на урината, пролапса на влагалището и хиперпигментацията на перинеалната област са вече факт и ние не трябва да страним от тях. 

Водещи специалисти в лазерната наука и практика, като Mark Taylor (USA), Leonardo Marini (taly), Ashraf Badawi (Egypt), Jasmina Kozarev (Serbia), Cezar Aroyo (Spain), споделиха опит и иновативни идеи за бъдещето. Академията начерта бъдещите насоки в лазерните технологии за сезон 2017- 2018 година.

Прегледай се

Имаш дерматологичен или венерологичен проблем?
Д-р и д-р Драголов са тук, за да ти помогнат да го решиш.