Merz Aesthetics Expert Summit Dubai 2018
Merz Aesthetics Expert Summit Dubai 2018

На 16-17 септември, в луксозният комплекс „Madinat Jumeirah Resort“ – Дубай, се проведе експертна среща, организирана от Merz Aesthetics, на която присъства и д-р Драголов от Мирабел – Бургас.

Merz е глобална компания в сферата на медицинската естетика с повече от 110 години опит и иновации. Водени от възможността да помагат на хората да изглеждат по-добре, да се чувстват по-добре и да живеят по-добре, Merz печели доверието на клиницистите в естетиката и невронауката фокусирайки се върху цялостното удовлетворение на пациентите. Част от техните продукти са: хиалуроновите филъри BELOTERO, обемните филъри Radiesse и ботулиновия токсин Xeomin, с които работят и лекарите в Мирабел – Бургас.

Основни теми на срещата бяха: нови техники в естетичната медицина, „The Texas Face“, боди контуринг, усложнения от дермални филъри и справянето с тях, периорбитален реджувинейшън, естетични принципи при млади хора (BEAUTIFICATION), хиалуронови филъри за устни и използването на ботулинов токсин в естетичната медицина.

Лектори и участници в събитието бяха лекари от различни страни, сред които ОАЕ, България, САЩ, Англия, Холандия, Русия, Германия, Турция и Египет.

Прегледай се

Имаш дерматологичен или венерологичен проблем?
Д-р и д-р Драголов са тук, за да ти помогнат да го решиш.