Клиника за естетична, клинична  дерматология и венерология ”МИРАБЕЛ” – гр. Бургас е създадена  като модерено  дерматологично заведение. Тя е основана от д-р Недялко Драголов през юни 2005 г. с идеята да представи на гражданите съвременни, иновативни решения при третиране на кожно-венерическите болести, като умело съчетае класическите базови достижения на специалността с най-новите хай-тек технологии в областта на естетичната медицина, медицинската козметика и spa процедурите.

Клиниката е разположена в собствено партерно помещение на площ от 140 м2 в непосредствена близост с ДКЦ ”Св. Георги Победоносец” (бившата Военна болница) и Частна поликлиника ”Бургас”, притежаваща най-модерната клинична лаборатория в града, което предполага при необходимост възможност за пълни и обстойни изследвания при колаборация с двете медицински структури. Към клиниката принадлежи аптека ”МИРАБЕЛ”, находяща се в двора на ДКЦ ”Св. Георги Победоносец”, което предполага цялостен затворен цикъл на обслужване на нашите клиенти.

Клиниката разполага с кабинет – естетична и клинична дерматология, кабинет –  венерология, кабинет – лазерни и радиочестотни процедури и консултативен щанд с медицинска козметика.

ИПСМП д-р Недялко Драголов ЕООД
ЕИК: 201806053
Единен регистрационен код: 0204121290
Номер на удостоверението: 1221

Провери регистрацията в сайта на РЗИ-Бургас