LPG - Звездата в антицелулитните процедури
LPG – Звездата в антицелулитните процедури

Хормоните са основната причина за появата на целулит. Те насърчават мастните натрупвания да се локализират в ханша, задни части или  в бедрата. Представяме Ви една иновация в естетиката, представена в клиника „Мирабел“ – апаратът LPG известен  още като  „подвижнен“ и дрениращ масаж, свързващ се и чрез всмукателна система. Две техники представени в един апарат, за да преборим целулита!

Как да се преборим с увеличаването  на мазнините утежняващи микро-кръвообращението и предизвикващи съдови нарушения? 

Виж цени и запази час за LPG в клиника Мирабел, Бургас

LPG се намесва в подкожните мастни тъкани, които са устойчиви на физически упражнения и диета. Основното предимство на тази техника се основава на задвижване на две подвижни ролки в една ръкохватка.

Терапията се коригира в зависимост от чувствителността на всеки пациент за третиране на  зоните и качеството на кожата: мека с целулит, оранжева кожа,  болезнен целулит. Според производителите, ролките мобилизират мазнините, възстановява се микроциркулацията и стимулира обмена на кръвообращението подкожно. През сесиите, ще има подобрение на венозния и лимфния дренаж. Мастната тъкан става по-гъвкава и съединителната тъкан ще се  освобождава постепенно от натиска на мастните лобули.

Как преминава една процедура  LPG?

Практикуващите са терапевти или лекари преминали обучение във фирмата LPG® за работа с апарата  и неговите приложения. За всеки пациент се взема предвид възрастта му, хранителните навици и др..Тази техника не може да се прилага при диабет, нелекувана хипертония, рак, нелекуван хипотиреоидизъм, бременност. По време на процедурите, пациентът е задължен да носи трико (Endermowear®). Всяка сесия трае около 35 минути.

Виж цени и запази час за LPG масаж в клиника Мирабел, Бургас

Прегледай се

Имаш дерматологичен или венерологичен проблем?
Д-р и д-р Драголов са тук, за да ти помогнат да го решиш.