Деница Пантова
Denitza-Pantova

Винаги съм искала да помагам на хора. Работата за мен е удоволствие, удовлетвореност и шанс за личностно развитие. Усмивката на хората след всяка процедура ме кара да се чувствам пълноценна.

Работата с хора за нея е удоволствие и до някаква степен облекчение. След ползотворен ден се чувства удовлетворена и полезна. С огромно желание се развива в сферата на естетиката и не престава да придобива нови знания и опит.

Започва своя професионален път като студент по ветеринарна медицина в „Тракийски университет“, гр. Стара Загора. След 3 години там осъзнава, че нейното призвание е да помага на хората. Без колебания се записва в специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“ към университет „Проф. д-р. Асен Златаров“ в гр. Бургас.

„Това е моята професия – да бъда Ерготерапевт.“

Признава, че ветеринарната медицина ѝ е дала голям опит и издръжливост по отношение на тежките случаи. Благодарна е, че е видяла и почувствала двете страни на живота и това ѝ помага изключително много до днешен.

Специалност

Медицинска рехабилитация и ерготерапия

Научна насоченост

Лечение чрез движение. Осигуряване за максимална степен на самостоятелност и независимост, на лица с физически, умствени и емоционални отклонения.

Образование

„Медицинска рехабилитация и ерготерапия“, Университет „Проф. д-р. Асен Златаров“ гр. Бургас

Допълнителни квалификации

Диплома за завършен стаж по студентски практики 2018 година.