Лечение на прекомерно изпотяване (хиперхидроза)
Loading...

Лечение на прекомерно изпотяване (хиперхидроза)

Потта и нейният мирис пречат на човек пълноценно да живее, когато са в прекалено количество. Повишеното отделяне на пот е хиперхидроза. Революционно нововъведение за решение на проблема е процедурата на Alma Lasers с апарата SweatX. SweatX е  безопасно, безболезнено и клинически доказано дългосрочно решение на дадения проблем. Провежда се без използване на лекарства, токсини или хирургически разрези. В основата на метода лежи намаляване хиперактивността на потните жлези чрез контролирана доставка на топлинна енергия в областта на лечение и избирателно атакуване на потните жлези до стапянето им. Това е прогресивна технология за ефективно лечение на хиперхидрозата и осмидрозата (неприятния мирис на потта) без използване на токсини.

 • Повишено потоотделяне в подмишници, длани, стъпала
 • Осмидрозата (неприятния мирис на потта)

Възрaст:

20 - 50+

Продължителност на процедурата:

30 - 60 мин.

Необходим брой процедури:

4 - 6 бр. като максималният ефект ще нараства с всяка следваща процедура

Тип процедура:

апаратна / инжекционна

Цени на процедурите

 • Процедура с Б-T-Х - Аксили
  800 лв.
 • Процедура с Б-T-Х - Длани
  800 лв.
 • Процедура с Б-T-Х - Стъпала
  800 лв.

Често задавани въпроси (FAQ)

Въздействието върху потните жлези произтича без повреждане на кожната покривка.

Процедурата SweatX се изпълнява по технологията In-motionTM, т.е. в движение, под контрол на вграден датчик за температура и постоянно охлаждане на обработваната повърхност на кожата. Затова, по време на лечението усещате топлина в мястото на въздействие. Степента на усещане зависи от индивидуалното възприемане.

Възстановяване не е необходимо. SweatX идеално деактивира потните жлези без странични ефекти, като болезненост, оток или изменение в кожната чувствителност. Пациентите се връщат към нормален живот веднага след лечението.         

Резултатът се вижда веднага, а положителния ефект постепенно се усилва в течение на няколко седмици след проведения курс. Сухата кожа и отсъствито на лош мирис ще ви радват не по-малко от 6 месеца.           

Курсът на лечение е 5-6 процедури.

 • Чувство за парене в зоната на процедурата
 • Хиперпигментация в зоната на процедурата

Съчетава се с повечето естетични процедури.