Естетична консултация + изготвяне на персонален план
Loading...

Естетична консултация + изготвяне на персонален план

В момента ъпгрейдваме онлайн платформата ни. Съжаляваме за неудобството. Можете да запазите час през Facebook, email или на тел: 0888 824 865

Искате да подобрите външния си вид? А може би сте чели за някоя процедура и не сте сигурни дали е подходяща за вас? Не се колебайте, а запишете час при един от нашите специалисти-дерматолози – д-р Недялко Драголов и д-р Мирослав Драголов.

В един перфектен свят нашата кожа би била винаги здрава, чиста и блестяща. За съжаление светът, в който живеем, не е такъв и се налага да търсим различни начини, по които да поддържаме кожата и лицето си (а и самите себе си) щастливи.

 Прегледът при лекар-дерматолог е най-сигурният начин да се информираме за състоянието и спецификите на нашата кожа. Тя е всъщност един важен и деликатен орган, под чиято повърхност се случва много повече, отколкото се вижда отвън.

Какво включва естетичният преглед
при дерматолог?

1.
Изготвяне на персонален естетичен план

Избор на най-подходящите естетични процедури според състоянието и типа на кожата, годините и други фактори.

2.
Оценка на моментното състояние на кожата

Определяне нивата на себум, еластичност, хидратация и др.

3.
Определяне на
типа на кожата

Нормална, суха, мазна или комбинирана

4.
Преглед на бенки и образувания

5.
Насоки за подходяща козметика и грижа за кожата

Правилен избор и употреба на козметика

6.
Насоки за лечение на хронични кожни заболявания

Преглед на бенки и образувани

Какви са ползите за мен?

Като изключим диагностицирането или профилактиката на по-тежки кожни заболявания, като рак на кожата, екземи, розацея, псориазис и т.н., естетичният преглед ще ви насочи към опознаването на собствената ви кожа.

Чрез консултацията с дерматолог ще можете правилно да планирате вашата терапия или естетични процедури. Така ще си спестите време и средства, а може би и някоя напълно излишна за кожата ви интервенция. Ще можете успешно да направите антиейдж програма за дългосрочна превенция и грижа.

Не подценявайте и „силата да бъдете информирани“ – познавайки своята кожа ще можете да избирате най-подходящата за вас козметика и козметични процедури, за да запазите кожата си здрава и красива.      

Възрaст:

18 - 60+

Продължителност:

30 мин.

Цени на процедурите

  • Естетична консултация
    50 лв.