DermapenTM е медицински създадено и разработено клинично корективно средство, което създава подмладяващи микро каналчета в матрицата на кожата. С помощта на патентована технология с осцилиращото си действие DermapenTM безпроблемно се приплъзва по кожата, предизвиквайки собствената естествена заздравяваща и възстановяваща реакция на организма. Възможно е да се постигнат поразителни резултати чрез прилагане на подходящо и персонализирано лечение, което е насочено едновременно към признаците на стареене, бръчки, неравномерен цвят на кожата, неравна текстура, стрии и белези по лицето и тялото. Използването на DermapenTM е бързо, ефективно, удобно и води до резултати само след една процедура. В зависимост от проблемната област вашият DermapenTM специалист може да ви препоръча серия от процедури за оптимални резултати.

При лечение с DermapenTM се използват единствено оригинални устройства DermapenTM, като то се извършва единствено от квалифициран DermapenTM специалист.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Лечението с DermapenTM не е подходящо за пациенти с активни:

· Папулопустулозна розацея

· Акне вулгарис, степен 3 – 4

· Херпес симплекс

· Брадавици

· Склеродерма

· Бактериални/гъбични инфекции

· Открити рани

· Слънчевата кератоза

· Рак на кожата

· Хемофилия

· Бременност

 

 

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ/СЪОБРАЖЕНИЯ

Определени здравословни състояния, медикаменти, добавки и фактори на начина на живот могат да окажат влияние върху процедурата с DermapenTM. Необходимо е всички пациенти да попълнят формуляр за консултация за DermapenTM преди каквото и да е клинично лечение с цел извършване на оценка от квалифициран DermapenTM специалист.

Ако сте предразположени към херпес симплекс (херпеси), се препоръчва да предприемете и приложите целенасочена профилактика, например с ацикловир, за да  предотвратите вероятна проява на болестта.

При наличие на тен или тъмен цвят на кожата или кожа, предразположена към следвъзпалителна хиперпигментация, се препоръчва да приложите режим, който води до намаляване на меланина в кожата, поне две седмици преди клиничното лечение с DermapenTM. DermapenTM препоръчва прилагането на Dp Dermaceuticals Brite LiteTM два пъти на ден.

 

КОМФОРТ:

Вашият DermapenTM специалист ще предприеме всички стъпки, за да гарантира пълен комфорт по време на процедурата с DermapenTM. Ако в определен момент почувствате дискомфорт, моля, уведомете вашия специалист незабавно. Ако имате някакви алергии или в миналото сте имали реакция към локален обезболяващ крем или анестетик, уведомете вашия DermapenTM специалист преди лечението.

 

ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ

При вашето лечение с DermapenTM се използват единствено стерилни, еднократни консумативи по време на цялата процедура, което изцяло гарантира здравето и безопасността.

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕТО

Отделете 45-90 минути за вашето клинично лечение с DermapenTM, което включва подготовка, анестезиране и последващи грижи.

 

DERMAPENTM КЛИНИЧНИ ПАЦИЕНТИ

ИНФОРМАЦИЯ СЛЕД ЛЕЧЕНИЕ

 

По време на процеса на заздравяване на кожата може да се появи лек сърбеж, обрив, лющене или зачервяване. Ако симптомите не отшумят, обадете се на вашия DermapenTM специалист.

Не чоплете, стискайте и дразнете по време на периода на възстановяване.

Избягвайте следните дейности до 2 дни след клинична процедура с DermapenTM.

Избягвайте употребата на продукти за грижа за кожата, съдържащи някои от следните активни възстановяващи съставки, до 5 дни след клиничната процедура с DermapenTM:

 

Вашият режим с Dp Dermaceuticals може да бъде променен от вашия специалист в зависимост от индивидуалните нужди на кожата и нейното състояние.

 

ДОМАШНА ГРИЖА СЛЕД ПРОЦЕДУРА С DERMAPENTM

 

24 часа след процедурата може да се постави лек, неоклузивен и некомедогенен грим. DermapenTM препоръчва Cover RecoverTM за ежедневна защита и покриване на кожата в едно.

Ако имате съмнения относно някое от дейностите или продуктите по-горе, обадете се на вашия DermapenTM специалист за справка кога можете да продължите с нормалните дейности или употреба.